/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Un nou oficiu poștal va fi inaugurat în curând în capitală. Cetățenii vor fi înștiințați de venirea coletelor printr-un SMS

missing
27 iunie 2019, ora 08:00

Un nou oficiu poștal va fi inaugurat în curând la Chișinău. Acesta va activa începând cu data de 1 iulie curent, pe strada Vasile Alecsandri din capitală și va livra coletele care anterior erau eliberate la oficiile poștale: MD-2001, MD-2009, MD-2021, MD-2025 și MD-2028.

„Serviciul va fi semi-automatizat, rapid, practic și va derula în felul următor: în momentul parvenirii coletului la centrul de livrare, clientul va primi un SMS cu un link. La accesarea link-ului, i se va deschide un cod unic QR, pe care clientul îl va scana la ghișeul oficiului de livrare trimiteri poștale MD-2006. În momentul scanării codului QR în incinta oficiului de livrare trimiteri poștale, operatorul va urmări numărul celulei în care va fi plasat coletul și îl va elibera clientului”, se arată într-un comunicat al Poștei Moldovei.

Programul de lucru al oficiului va fi următorul: luni – vineri, de la ora 10:00 până la ora 20:00, fără pauză de masă; sâmbătă – de la ora 10:00 până la ora 14:00, de asemenea fără pauză de masă.

Foto: posta.md

Foto: posta.md

Foto: posta.md

Foto: posta.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram