/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Mold-street: Cine e magistratul care a sesizat CSM și apoi a fost înlăturată in corpore conducerea Judecătoriei Chișinău

missing
27 iunie 2019, ora 08:35

Magistratul care ar fi depus nota informativă la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) în urma căreia toată conducerea Judecătoriei Chișinău a fost înlăturată temporar de la exercitarea atribuțiilor de serviciu este Mihai Murguleț, scrie Mold-street.com.

Murguleț este judecător din anul 2014 și activează în cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Acesta spus jurnaliștilor de la Mold-street că va face declarații doar după ce se va finaliza ancheta.

Captură video: Youtube/Anatol Matasaru

CSM a decis de a înlătura întreaga conducere a Judecătoriei Chișinău acum două zile. De asemenea, din funcție a fost suspendat temporar și președintele Curții Supreme de Justiție, Ion Druța.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram