După ce un bărbat și-a pierdut viața fiind lovit de un plop, reprezentanții „Spații Verzi” vin cu un comentariu. Aceștia spun că copacul era perfect sănătos și că nu ei s-ar face vinovați de producerea tragediei. 

Spațiile Verzi nu poartă răspundere pentru că arborele acesta era perfect sănătos. Nu s-a răsturnat copacul, dar s-a rupt o ramură. „Spațiile Verzi” au lucrat acolo două săptămâni în urmă, au tăiat ramurile uscate”, a spus pentru TV8, șeful „Spații Verzi”, Serghei Carp.

Potrivit acestora, ramura ar fi căzut pe motiv că arborele ar avea crengile moi.

Cauza este că e plop. Acești copaci au lemnul moale și poate să se rupă și de la greutatea sa. Nu știu cine se face vinovat. Noi o să vedem, o să analizăm. O să facem expertiză și se va stabili ce facem cu arborele mai departe”, a mai spus Carp.

Un bărbat de 55 de ani a decedat, după ce un plop a căzut peste el în fața unui bloc de locuit. Acesta se deplasa pe strada Nicolae Dimo din capitală. Tragedia a avut loc aseară, 26 iunie, în jurul orei 19:00.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!