/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

UPDATE: Confirmat! Corneliu Groza a scris cererea de demisie din funcția de șef al Poliției capitalei

missing
28 iunie 2019, ora 08:23

UPDATE: Reprezentanții Poliției capitalei confirmă faptul că șeful Direcției Corneliu Groza a scris cerere de demisie. Astăzi va fi ultima zi când acesta își va exercita atribuțiile de serviciu. Nu se cunoaște deocamdată cine va fi șef interimar al Poliției capitalei.

Șeful Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Corneliu Groza, și-a dat ieri demisia. Despre aceasta a anunțat ministrul afacerilor interne, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Astăzi, după o ședință pe care am avut-o la Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, șeful Direcției municipale și-a dat demisia. A înțeles mesajul”, a declarat Andrei Năstase.

Ministrul spune că în momentul de față are pe masa sa cel puțin încă 10 demisii. „Sistemul s-a opus și încă se opune”, a concretizat Andrei Năstase.

Corneliu Groza are telefonul deconectat, iar reprezentanții serviciului de presă nu cunosc deocamdată informația.

Vom reveni cu detalii pe parcursul zilei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram