/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Codreanu explică de ce s-au introdus bilete de tip nou în troleibuze, dacă în curând vom trece la achitarea electronică

missing
01 iulie 2019, ora 09:38

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu explică de ce s-au introdus în troleibuze bilete de tip nou, dacă recent a fost lansată procedura de licitație pentru a fi implementat sistemul nou de achitare electronică în troleibuzele din Chișinău. Acesta afirmă că, în primul rând, aceste bilete sunt mai ieftine și nu pot fi falsificate. 

Codreanu susține că au fost comandate bilete doar pentru o jumătate de an, timp în care municipalitatea planifică să finalizeze procedurile de achiziție a serviciului de achitare electronică în transportul public.

Potrivit autorităților municipale, pe parcursul ultimelor 12 luni au fost înregistrate 24 de cazuri, unde au fost depistate peste patru mii de bilete falsificate.

Procedura de achiziție a serviciului de achitare electronică în Chișinău a fost lansată la finele lunii mai.

RTEC transportă anual 150 milioane de călători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram