/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cine este noul cumpărător al casei lui Ilan Șor? Apare în poze alături de Marina Tauber

missing
02 iulie 2019, ora 14:20

Potrivit datelor oficiale de la „Cadastru”, noul proprietar al imobilului de lux  în care a locuit Ilan Șor este Serghei Trohin, născut în anul 1988.

Pe rețeaua de socializare „Facebook” am identificat un profil ce aparține unui oarecare Serghei Trohin. Coincide și anul nașterei 1988 indicat pe profilul bărbatului. Acesta are printre prietenii virtuali mai mulți membri ai Partidului Șor și apare și în poze alături de deputata Marina Tauber și purtătoarea de cuvânt a lui Șor, Alina Șargu. Aceștia s-au fotografiat în fața unui baner cu Partidul Șor.

I-am scris un mesaj lui Trohin în care l-am întrebat dacă el este cumpărătorul imobilului situat pe strada Lacului din Chișinău. Bărbatul nu ne-a răspuns deocamdată, în schimb a reușit deja să-și șteargă de pe profil poza în care apărea alături de reprezentanții Partidului Șor.

 

 

Casa de lux în care a locuit Ilan Șor și unde a stat și în arest la domiciliu a fost revândută de câteva ori. Ultimul proprietar, care a achiziționat imobilul, este Serghei Trohin. Contractul de vânzare-cumpărare a fost semnat pe 26 iunie curent.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram