/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ UPDATE: Accidentul de lângă Peresecina. Trei persoane, transportate la spital

missing
03 iulie 2019, ora 14:15

UPDATE: 14:15 În urma accidentului din această dimineață care a avut loc în apropiere de Peresecina, Orhei trei persoane, inclusiv un copil de opt ani au fost transportați la spital. Acești se aflau în mașina de marcă „Mercedes Sprinter”. Persoanele din celelalte două mașini nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit ofițerei de presă a IP Orhei, Irina Burdujan, un bărbat de 66 de ani, conducea un Mercedes. În curbă cu raza mică, acesta nu a ținut cont de condițiile meteo nefavorabile. Acesta a ieșit pe banda de circulație cu sens opus și a tamponat un Lexus.

Ulterior, Mercedesul s-a ciocnit frontal cu microbuzul de pe ruta Ocnița-Chișinau. În microbuz se aflau zece pasageri.

Alte circumstanțe se stabilesc.

UPDATE: 12:14 Accident cu implicarea unui microbuz de rută și o mașină s-a produs pe traseul Chișinău-Bălți, lângă localitatea Peresecina, Orhei. Totul ar fi avut loc în jurul orei 11:00. 

Vinovat de accident se face șoferul automobilului de model Mercedes, care a ieșit pe contrasens, potrivit Unimedia.

Drept urmare, acesta a intrat frontal în microbuzul de pe ruta Chișinău-Ocnița. Aceeași sursă scrie că mai multe persoane au fost rănite.

A fost chemat serviciul de urgență.

Contactată, ofițera de presă a IP Orhei, Irina Burdujan a spus că la fața locului este o echipă de polițiști pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului și revine ulterior cu mai multe detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram