/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

MAI a pornit o anchetă de serviciu pe numele șefului IGSU, Mihail Harabagiu

missing
04 iulie 2019, ora 20:20

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a pornit o anchetă de serviciu pe numele șefului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Mihail Harabagiu. Despre acest lucru a anunțat azi ministrul de Interne Andrei Năstase, la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

Ancheta are legătură cu acele corturi ale protestatarilor, care au fost instalate în fața mai multor instituții de stat de către susținătorii Partidului Democrat (PDM) în seara de 8 iunie, corturi despre care s-a aflat apoi că aparțin IGSU.

Potrivit ministrului de Interne, corturile au fost instalate la indicația fostului șef al Inspectoratului General de Poliție (IGP) Alexandru Pînzari, sub pretextul caniculei.

Corturile date au fost instalate în fața Procuraturii Generale, a Guvernului, a Curții Constituționale și a altor instituții de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram