/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 814: Teroare la Harkov și noi explozii în Crimeea. Zelenski: Am trecut la contraofensivă

Plahotniuc a vândut apartamentul din strada Bulgară finului său

missing
04 iulie 2019, ora 10:51

Imobilele fostului președinte al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, situate pe strada Bulgară din Chișinău, au fost vândute recent, arată datele de la „Cadastru”. Contractul de vânzare-cumpărare a bunurilor a fost semnat pe 21 iunie, iar cumpărător este chiar finul acestuia Adrian Candu.

Plahotniuc a vândut atât spațiul nelocativ de 134 metri pătrați, cât și pe cel locativ cu o suprafață de 235 metri pătrați. Tranzacția încheiată între Plahotniuc și Candu se cifrează la circa 2,6 milioane de lei, scrie Centrul de Investigații Jurnalistice, care a publicat actul de la „Cadastru”.

În 2018, Vladimir Plahotniuc și-a radiat numele de pe alte două imobile pe care le avea în proprietate în blocul respectiv. Astfel, în iulie 2018, pe numele Oxanei Childescu, soția lui Plahotniuc, a fost trecută o încăpere locativă de 1 470 metri pătrați, după comasarea a două apartamente înscrise pe numele fostului președinte al democraților și a altor șase locuințe înregistrate anterior pe numele ei. În același timp, la sfârșitul anului trecut, Oxana Childescu a devenit proprietara unei alte locuințe, de 134,7 metri pătrați, după ce a unit un apartament de 66 de metri pătrați pe care deja îl avea, cu un altul, de 61,6 metri pătrați, pe care l-a cumpărat.

În total, în blocul de pe strada Bulgară, în afară de imobilele vândute recent lui Andrian Candu, zece apartamente și alte zece încăperi nelocative cu suprafața cuprinsă între 6,5 și 82,8 metri pătrați aparțin mamei, surorilor și fraților, dar și soției lui Vladimir Plahotniuc.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram