/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atac la Harkov. Autoritățile din Kiev îndeamnă oamenii să nu meargă la biserică de Paște

Procurora Bețișor: Câți bani din frauda bancară au fost recuperați până astăzi și care e valoarea bunurilor sechestrate

missing
04 iulie 2019, ora 14:31

Până în ziua de astăzi s-au recuperat circa 2,7 miliarde de lei din frauda bancară, spune procurora Adriana Bețișor, șefă-adjunctă a Procuraturii Anticorupție (PA). Aceasta spune că mijloacele financiare recuperate provin din activele băncilor comerciale care au fost vândute și din titlurile executorii emise de instanțe în urma condamnării celor vinovați. 

De asemenea, potrivit Adrianei Bețișor, până în ziua de astăzi s-a pus sechestru pe bunuri în valoare de circa 2,5 miliarde de lei.

Procurora a vorbit despre 26 de cauze penale legate de frauda bancară. „Sunt peste 200 de volume de documente, zeci de mii de rulaje bancare examinate… este regretabil că unii vehiculează că Procuratura Anticorupție a inacționat și nu a făcut nimic”, a declarat Adriana Bețișor, în cadrul unei conferințe de presă.

Vezi și:

/VIDEO/ Harunjen: Noi niciodată nu vom publica raportul Kroll, atât timp cât compania nu ne va permite acest lucru

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram