/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Reacția lui Codreanu, după CMC a venit cu inițiativa de a-l demite din funcție: „Nu mă țin de scaune”

missing
04 iulie 2019, ora 12:06

După ce astăzi Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a votat pentru includerea pe ordinea de zi a unui proiect ce prevede excluderea lui Ruslan Codreanu din funcția de primar-interimar al municipiului Chișinău, cel din urmă a venit cu o reacție și a scris pe rețelele de socializare că va susține astăzi o conferință de presă. În acest context, Ruslan Codreanu a menționat că „nu se ține de scaune”. 

„Dragi chişinăuieni şi colegi din mass-media, Voi susține un briefing de presă, la ora 15:00, în sala 15 de la primărie.

Eu nu mă țin de scaune. Scaunul primarului e liber din iunie 2018. Am acceptat interimatul funcției doar pentru că orașul trebuia administrat, iar problemele oamenilor rezolvate dincolo de politic și interese personale. Eu altceva decât să lucrez nu știu.

Așa am fost educat, așa am fost crescut. De când mi-am început cariera la Ministerul Economiei în 2004, pentru mine a fost o onoare să îmi fac lucru bine și să îl duc până la capăt. Nu am știut și nu vreau să învăț demagogii politice, speculații și lozinci”, a scris Ruslan Codreanu pe rețelele de socializare.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram