/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Harunjen: Noi niciodată nu vom publica raportul Kroll, atât timp cât compania nu ne va permite acest lucru

missing
04 iulie 2019, ora 14:16

Procurorul general Eduard Harunjen declară că cei de la Procuratură nu vor publica date din raportul Kroll doi, atât timp cât nu va avea permisiunea de a o face de la compania Kroll. Harunjen zice că, făcând publice informațiile din acest raport, există riscul de a achita penalități crase.

„Această clauză a fost negociată atunci când s-a încheiat contractul și s-au plătit bani grei”, a spus procurorul-șef.

De asemenea, Harunjen spune că nu există nicio anexă la acest raport și că documentul nu a fost niciodată la Procuratura Generală (PG).

„Nu există nicio listă anexă la raport despre care se vehiculează că este la Procuratura Generală. Raportul nu a fost niciodată la PG, căci noi nu am negociat. Procuratura Anticorupție e o instituție independentă și doar ea a avut acceptul să obțină copia ca să poată investiga cele expuse în raport”, a mai spus procurorul general. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram