/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Anunțul deputatului Ulanov: Ilan Șor va reveni în scurt timp la Chișinău

missing
05 iulie 2019, ora 10:53

Ilan Șor va reveni în curând la Chișinău și va organiza o conferință de presă. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Șor, Denis Ulanov.

Deputatul a refuzat din nou să le spună jurnaliștilor unde se află în prezent Ilan Șor. Potrivit surselor TV8, acesta ar fi intrat pe 18 iunie pe teritoriul atatului Israel.

Ieri, procurorul general Eduard Harujen a declarat că Procuratura investighează modul în care deputatul Ilan Șor a părăsit Republica Moldova, pentru că acesta ar fi ieșit ilegal din țară.

Eduard Harunjen a declarat că, oficial, informația despre plecarea lui Ilan Șor din țară nu figurează nici la Aeroport și nici la punctele terestre de trecere a frontierei, astfel, oamenii legii au temei să bănuiască faptul că Șor a plecat din țară ilegal

Procurorul general afirmă că oamenii legii nu dețin informații despre locul aflării lui Ilan Șor în prezent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram