/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Aur pentru Moldova! Doi judocani au urcat pe podium la Universiada Mondială

missing
07 iulie 2019, ora 09:04

Judocanul Denis Vieru a cucerit medalia de aur la Universiada Mondială, care se desfășoară la Napoli. El a obținut 5 victorii în limitele categoriei de greutate 66 kg, cu Phillippe Chambas (Chile), Naom Tidhar (Australia), Ismail Chasygov (Rusia), Lucian Borș Dumitrescu (România) și Ranto Katsura (Japonia).

Pe podium, alături de Denis Vieru, a urcat și Dorin Goțonoagă, care a obținut medalia de bronz. Sportivul a obținut, la fel, 5 victorii la categoria de 81 kg, fiind învins doar de viitorul câștigător, japonezul Hikaru Tomokiyo. În meciul pentru medalia de bronz, Dorin a dispus de neamțul Janosch Hunfeld.

Alți doi judocani moldoveni, Iurie Mocanu și Cristina Blanaru au ocupat locul 5.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram