/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO.FOTO/ Locomotiva unui tren de pasageri a fost distrusă de flăcări. Trei echipaje de pompieri au luptat cu focul

07 iulie 2019, ora 23:27

În această seară, locomotiva unui tren de pasageri a fost distrusă de flăcări în proporție de 80%. Este vorba despre un tren de pe ruta Ungheni-Bălți. Trei echipaje de pompieri au luptat cu flăcările. 

Incidentul s-a produs pe calea ferată, în apropiere de localitatea Scumpia, raionul Fălești.

Conform IGSU, trenul era compus dintr-o locomotivă și două vagoane unde se aflau pasagerii. Oamenii au reușit singuri să iasă din vagoane la scurt timp după producerea incendiului.

„Pasagerii trenului nu au avut de suferit, iar mașinistul și asistentul mașinistului au fost preluați de serviciul asistența medicală urgentă pentru investigațiile medicale ulterioare la spitalul raional Ungheni”, se spune într-un comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

Potrivit primelor informații, se presupune că aceștia s-au intoxicat cu produsele de ardere.

Pompierii au localizat incendiul înainte ca acesta să se răspăndească asupra celorlalte două vagoane.

Sursa video: Unimedia.info

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram