/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

UPDATE: Postul de Radio și TV, Vocea Basarabiei intră într-o scurtă vacanță a producției

missing
08 iulie 2019, ora 14:50

UPDATE: 14:50 Postul de radio și TV din Republica Moldova, Vocea Basarabiei intră într-o scurtă vacanță a producției. Despre asta au anunțat reprezentanți postului, printr-un comunicat.

Vocea Media SRL, fondatoarea posturilor de radio și televiziune Vocea Basarabiei, anunță că începând de astăzi, luni, 8 iulie 2019, intră într-o scurtă vacanță a producției. 

Anunțăm ascultătorii și telespectatorii că aceste posturi vor funcționa mai departe și nimic nu se va schimba. În scurt timp, grila de emisie va fi îmbunătățită și reluată producția. 

Pe această cale, solicităm mass-media care s-a grăbit să anunțe despre închiderea posturilor noastre de radio și televiziune să-și reconsidere știrile și să notifice despre comunicatul nostru”, se arată în comunicat.

UPDATE: 14:16 Postul de televiziune Vocea Basarabiei își suspendă, începând cu ziua de azi activitatea. Informația a fost confirmată din surse ale TV8. 

Potrivit aceeași sursă, azi angajaților li s-a comunicat că este ultima zi de muncă. Motivul suspendării postului de televiziune și radio ar fi lipsa resursele financiare.

Am contactat postul de televiziune, însă nimeni nu ne-a  răspuns la telefon.

Vocea Basarabiei este un post de Radio și TV din Republica Moldova cu un program de emisiuni în limba română care este deținut de compania ”Vocea Media” S.R.L

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram