/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Eduard Harunjen, despre cum se simte când i se cere demisia: Mă simt un om important

missing
09 iulie 2019, ora 07:50

Eduard Harunjen, actualul procuror general, spune că se simte important atunci când din partea societății și politicului i se cere să-și dea demisia. Procurorul a declarat la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8 că își dă seama că actualmente este un măr al discordiei.

Întrebat cum se simte când i se cere demisia, Eduard Harunjen spune că se simte foarte important. „Mă simt un om important care stau ca un măr al doscordiei în tot ceea ce înseamnă politică și organizarea politică în țară. Îmi dau bine seama despre pericolele și disgrațiile care apar în interiorul acestei coaliții. Îmi dau seama că sunt un măr al discordiei și acest lucru mă face și mai convins de faptul că instituția nu trebuie să participe la jocurile politice”, a declarat procurorul.

„Sunt foarte curios să ajung la acea etapă când voi fi demis și aceasta va duce la o schimbare de situație și ne va întoarce la situația de acum trei ani, la poziția inițială, pentru că așa se întâmplă într-un proces judiciar când este înlăturat un fapt juridic care a generat multiple mișcări juridice – situația se întoarce stare inițială”, a declarat Eduard Harunjen.

Potrivit lui, aceasta va însemna că se va reveni la situația din anul 2016, se vor anula toate actele procurorului general, ale șefilor anticorupție, se anulează toate actele adjuncților ceea ce înseamnă sute și mii de dosare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram