/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Funcția de șef al IGP rămâne vacantă. Niciun candidat nu a trecut concursul

missing
09 iulie 2019, ora 16:42

Niciun candidat din cei șase care s-au înscris în cursa pentru ocuparea funcției de șef al Inspectoratului General al Poliției nu a trecut concursul, anunță reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne. Nicio persoană nu a obținut nota suficientă la proba scrisă și nu a mai fost organizată cea de-a doua etapă a concursului – interviul.

„ Astfel, pentru desemnarea în funcția de șef al IGP, procesul este deschis participării candidaților din sursă externă. Funcția de șef al IGP va fi ocupată cu respectarea strictă a principiilor meritocratice, de integritate și profesionalism, iar rezultatul probei de astăzi reflectă angajamentul conducerii MAI de a nu admite niciun fel de abateri de la aceste criterii”, anunță MAI.

Amintim că la concurs au participat șase persoane:

Fredolin Lecari – șeful Poliției de Frontieră;

Ivan Cebotari – șeful Direcției de Poliție din UTA Găgăuzia;

Viorel Cernăuțeanu – șeful Direcției juridice a IGP;

Dumitru Cebotari – șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție din Bălți;

Lilian Levandovschi – șeful Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane;

Vladimir Negura – șeful Direcției internaționale și asistență externă a IGP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram