/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Trei membri ai Consiliului Superior al Procurorilor au cerut convocarea unei ședințe extraordinare

missing
09 iulie 2019, ora 17:45

Trei membri ai Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) au semnat o cerere de convocare a ședinței consiliului, la care ar urma să se discute subiectul legat de pornirea urmăririi penale pe numele procurorului general Eduard Harunjen. Este vorba despre membrii: Dumitru Pulbere, Ion Guceac și Olesea Stamate, ministra Justiției. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de către ministra Justiției care însă zice că nu are deocamdată un răspuns de la conducerea CSP, dacă a fost stabilită ședința consiliului.

Cei trei membri ai CSP au cerut organizarea unei ședințe extraordinare, care ar putea fi convocată mai repede, or, în cazul ședințelor ordinare, acestea pot fi convocate la două zile de la înaintarea cererii din partea membrilor CSP.

Am contactat-o pe președinta CSP, Angela Motuzoc, pentru a solicita informații la acest subiect, dar aceasta nu a răspuns la telefon.

O ședință a consiliului urma să aibă loc azi-dimineață, dar acesta nu a fost convocată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram