/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Imagini surprinse în ultimele momente din viața unor alpiniști, care escaladau în unul dintre cele mai înalte vârfuri din lume

missing
09 iulie 2019, ora 20:57

Autoritățile din India au descoperit o serie de imagini ce surprind ultimele momente din viața unor alpiniști care escaladau în unul dintre cele mai înalte vârfuri din lume. Expediția alpiniștilor începuse pe 13 mai, iar pe 26 mai a fost pierdut orice contact cu aceștia.

În video-ul publicat de autoritățile indo-tibetane, sunt surprinse momentele zguduitoare de până la avalanșă, în urma căreia 8 alpiniști au fost înghițiți de valul imens de zăpadă.

Cadavrele a 7 dintre ei au fost descoperite ulterior, în timp ce al optulea, de orgine britanică a fost declarat dispărut. Vârful Nanda Devi are o altitudine de 7816 metri, iar până la aceste moment nu au mai fost tentative de a-l cuceri.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram