/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Reacția lui Jizdan cu privire la dosarul care ar fi fost deschis pe numele lui Plahotniuc în Elveția

missing
09 iulie 2019, ora 16:03

După ce deputatul Grigore Novac a declarat că deține informații precum că pe numele lui Vlad Plahotniuc a fost intentat un dosar penal în Elveția, reporterul TV8 a încercat să afle care este opinia deputatului democrat Alexandru Jizdan cu privire la acest fapt, însă dânsul a spus că nu comentează cazul. 

De asemenea, Alexandru Jizdan a spus că nu a discutat cu Vladimir Plahotniuc despre perioada în care cel din urmă va reveni în țară.

Grigore Novac a afirmat că a făcut o interpelare către Procuratura Generală pentru a verifica informația potrivit căreia pe numele lui Vladimir Plahotniuc ar fi fost deschis un dosar penal în Elveția.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram