/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Cetățenii care și-au dus carnetele de muncă la CNAS, rugați să le ridice

missing
10 iulie 2019, ora 06:07

Cetățenii care și-au dus carnetele de muncă la Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS), în scopul completării conturilor personale de asigurări sociale cu informația aferentă stagiului de muncă  sunt rugați să le ridice. 

Asta pentru că CNAS a desfășurat procedura de scanare, iar la moment o parte din carnetele de muncă ale angajaților prezentate la Casele Teritoriale de Asigurări Sociale (CTAS) pentru scanare nu au fost ridicate de către entitățile economice.

Procedura de scanare s-a desfășurat conform Hotărârii Guvernului nr. 426 din 15.05.2018 cu privire la unele aspecte ce țin de evidența stagiului de muncă și la abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 1440 din 24 decembrie 2007.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram