/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Directorul Agenției Servicii Publice și-a dat demisia

10 iulie 2019, ora 13:52

Directorul Agenției Servicii Publice, Serghei Răilean, pleacă din funcție începând cu data de  25 iulie. Decizia a fost aprobată astăzi de Cabinetul de miniștri.

„Este o instituție importantă pentru stat unde trebuie să ajungă în management oameni corecți, responsabili, buni profesioniști și care să asigure calitatea serviciilor publice, să asigure corectitudinea cheltuirii banilor publici și să nu admită abuzuri de tipul celor care s-au întâmplat în ultimii ani”, a comentat Maia Sandu.

„Despre această instituție o să se audă încă multe lucruri în următoarele luni, despre abuzurile care s-au comis acolo”, a atenționat șefa Guvernului.

Serghei Răilean a fost numit în funcție în 2017 în urma organizării unui concurs. Până atunci, timp de șase ani, a fost director general al Centrului Resurselor Informaţionale de Stat „Registru”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram