Ex-șeful Procuraturii Anticorupție Viorel Morari bănuiește că Procuratura Generală, mai bine-zis, Inspecția Procurorilor, nu face nicio anchetă de serviciu în privința sa, așa cum el a cerut anterior. 

„Eu nu știu dacă este o anchetă de serviciu pentru că aceasta ar trebui să fie efectuată de Inspecția Procurorilor, însă Inspecția Procurorilor nu are ceva în procedură, în orice caz eu nu știu despre anumite investigații în privința mea, ceea ce după mine dă de înțeles că nu a fost inițiată o anchetă de serviciu, chiar dacă eu ce eu am solicitat pe 18 aprilie și pe 25 sau 26 aprilie procurorului general”, a declarat azi Morari în fața presei.

Fostul procuror anticorupție este de părere că, dacă ancheta nu se efectuează, atunci conducerea Procuraturii Generale ar ști că el nu este vinovat în lucrurile menționate în acea scrisoare anonimă: „Dacă eu sunt vinovat, trebuia să se facă investigația și să se constate ți să se aducă public la cunoștință abaterile pe care le-am comis”, a mai zis Morari.

Viorel Morari a înaintat astăzi o cerere Consiliului Superior al Procurorilor prin care a cerut să fie audiat în cazul învinuirilor care i se aduc lui Eduard Harujen.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!