/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/DOC/ Lista companiilor care apar în versiunea raportului Kroll 2, deținută de Usatîi. Documentul ar putea fi publicat astăzi

missing
12 iulie 2019, ora 14:24

Renato Usatîi, care spune că deține versiunea completă a raportului Kroll 2, a publicat și o listă cu mai multe companii care ar fi fost implicate în frauda bancară și care ar avea legătură cu Vlad Plahotniuc și Vlad Filat. 

Astfel, printre companiile care ar avea legătură cu Vlad Plahotniuc, sunt firme precum Finpar Invest SRL, OTIV Prime Holding, Gemeni SA, Prime Management SRL, ICS Prime TV ș.a.

În lista companiilor care ar avea legătură cu Vlad Filat figurează: Caravita SRL, East Global Business SRL, Next Estate Investments, Rodos Overseas Ltd ș.a.

Documentul publicat de Usatîi este, de fapt, o foaie din cuprinsul raportului. Cu ceva timp în urmă, Renato Usatîi a anunțat că va susține astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia va veni cu detalii și va publica tot raportul.

Doc: Facebook/Renato Usatîi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram