/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Imaginea zilei! Usatîi a trimis raportul Kroll 2 în Parlament cu un... porumbel

missing
12 iulie 2019, ora 15:08

Renato Usatîi a trimis raportul Kroll 2 pe care-l deține la Parlament cu un porumbel. Acesta a atașat un card de memorie de picioarele păsării și i-a dat drumul pe fereastră. 

„M-au rugat să le transmit urgent informația la secretariatul Parlamentului, drept că nu mi-au zis nici unde să mă duc, nici cum să scriu explicația. O să transmit stick-ul cu partea a doua și a treia a raportului cu acest porumbel. I-l transmit lui Slusari, iar săptămâna viitoare îi voi trimite altceva”, a spus Usatîi.

„Dacă și Năstase va cere ca să-i trimit raportul cu un hulub, apoi eu o să fac deja altfel. Mă tem să nu obosească hulubii”, a spus Usatîi.

Renato Usatîi a anunțat despre faptul că ar deține versiunea completă a raportului Kroll 2. Acesta i-a îndemnat pe membrii comisiei parlamentare care investighează furtul miliardului să-l invite la audieri. Alexandru Slusari, președintele comisiei, l-a îndemnat la rândul său pe Renato Usatîi să depună de urgență documentul la secretariatul Parlamentului, apoi, după ce se va verifica autenticitatea acestuia, posibil să-i invite și pe liderul Partidului Nostru la audieri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram