/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Procuratura Anticorupție vine cu o declarație oficială despre plecarea Adrianei Bețișor din țară

missing
12 iulie 2019, ora 12:15

Reprezentanții Procuraturii Anticorupție (PA) anunță oficial că procurora Adriana Bețișor este plecată din țară și că aceasta se află în concediul anual de odihnă, după ce în spațiul public au apărut mai multe informații despre plecarea ei din Republica Moldova. 

„Procuratura Anticorupție aduce la cunoștință, în legătură cu informațiile recent apărute în mass-media referitor la plecarea din țară a dnei Adriana Bețișor, adjunct al Procurorului- șef al Procuraturii Anticorupție, că aceasta se află la moment în concediu anual de odihnă”, se menționează într-un comunicat de la PA.

Adriana Bețișor de câteva zile nu răspunde sau are telefonul deconectat, iar aseară, avocatul Eduard Rudenco a scris că deține informații de la surse din cadrul Procuraturii Generale, precum că Bețișor a plecat din țară. Ulterior, Bețișor a confirmat pentru Unimedia.info că se află peste hotare și că e în concediu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram