/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Slusari spune ce crede despre raportul Kroll 2 care a ajuns la Usatîi și dacă-l va chema pe liderul PN la audieri în comisie

missing
12 iulie 2019, ora 10:26

Deputatul Alexandru Slusari, președintele Comisiei parlamentare care investighează frauda bancară, este de părere că Renato Usatîi a obținut versiunea completă a raportului Kroll 2 de la surse din cadrul procuraturii. 

Președintele comisiei afirmă că astăzi, după ședința plenară a Parlamentului, membrii comisiei se vor întruni într-o ședință la care vor decide, dacă-l cheamă pe Renato Usatîi la audieri.

„Am primit solicitarea de la dumnealui și am transmis-o colegilor. Azi-seara avem niște audieri ordinare planificate, dacă luăm decizia, posibil îl vom audia azi și pe Renato Usatîi (…). Nu văd niciun obstacol ca el să fie audiat. Trebuie de verificat autenticitatea acestor documente. Părerea mea personală e că el a intrat în posesia acestor documente neoficial”, a declarat Alexandru Slusari.

Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru, declară că deține versiunea completă a raportului Kroll 2, care ar avea, de fapt, trei părți. Potrivit lui, zilele trecute publicului i-a fost prezentată doar prima parte a acestui raport, însă în partea a doua și a treia sunt informații mai picante. Potrivit lui Usatîi, în raport e menționat că beneficiarul principal al fraudei este ex-liderul PDM Vlad Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram