Deputatul Alexandru Slusari, președintele Comisiei parlamentare care investighează frauda bancară, este de părere că Renato Usatîi a obținut versiunea completă a raportului Kroll 2 de la surse din cadrul procuraturii. 

Președintele comisiei afirmă că astăzi, după ședința plenară a Parlamentului, membrii comisiei se vor întruni într-o ședință la care vor decide, dacă-l cheamă pe Renato Usatîi la audieri.

„Am primit solicitarea de la dumnealui și am transmis-o colegilor. Azi-seara avem niște audieri ordinare planificate, dacă luăm decizia, posibil îl vom audia azi și pe Renato Usatîi (…). Nu văd niciun obstacol ca el să fie audiat. Trebuie de verificat autenticitatea acestor documente. Părerea mea personală e că el a intrat în posesia acestor documente neoficial”, a declarat Alexandru Slusari.

Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru, declară că deține versiunea completă a raportului Kroll 2, care ar avea, de fapt, trei părți. Potrivit lui, zilele trecute publicului i-a fost prezentată doar prima parte a acestui raport, însă în partea a doua și a treia sunt informații mai picante. Potrivit lui Usatîi, în raport e menționat că beneficiarul principal al fraudei este ex-liderul PDM Vlad Plahotniuc.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!