Unionistul George Simion iarăși nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova. Acesta împreună cu un prieten de-al său au încercat astăzi să treacă vama Leușeni, însă fără succes. Vameșii au menționat că în continuare îi este interzisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova.

„Noi totuși am sperat. Am zis hai să ne ducem să vedem dacă a fost ridicată interdicția pe care regimul Plahotniuc mi-a aplicat-o de a intra în Republica Moldova. Poate de data aceasta ni se va face dreptate, dar se pare că e foarte greu cu Republica Moldova cu dreptatea. Se pare că cei care sunt incomozi și care promovează în mod pașnic Unirea dintre Republica Moldova și România”, a spus Simion într-un live pe pagina sa de Facebook.

La data de 2 octombrie unionistul George Simion a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul R. Moldova pe o perioadă de cinci ani și a fost îndepărtat de pe teritoriul R. Moldova.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!