/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Dădaca care a omorât-o pe micuța Yasemin, fiica unei familii de moldoveni, a fost condamnată. Cât va sta după gratii

missing
14 iulie 2019, ora 18:23

Dădaca de origine ucraineană, care a omorât-o pe micuța Yasemin, fiica unei familii de moldoveni stabilită în Israel, a fost condamnată astăzi la 17 ani de închisoare. De asemenea, dădaca a fost obligată să plătească despăgubiri părinţilor în valoare de 120 de mii de şekeli, echivalentul a 30 de mii de euro.

Sentința instanței de judecată este definitivă, scrie jurnalista Elena Robu pe blogul ei.

Amintim că, fetița unor moldoveni, stabiliți în Israel, a fost omorâtă în timp ce se afla la o grădiniță privată de o dădacă de origine ucraineană în vârstă de 23 de ani. În rechizitoriul prezentat de procuror se spune că dădaca a ucis-o pe Yasmin, acoperind-o cu o plapumă și blocându-i accesul la aer. De asemenea, ea este acuzată de alte opt cazuri de batjocură crudă asupra altor opt copii: i-a bătut de podea, i-a aruncat și scuturat, i-a lovit, târât pe podea, i-a acoperit cu pături sau le-a pus o găleată în cap.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram