/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Adrian Boldurescu a fost repus în funcția de șef al Direcției generale transport și căi de comunicații

14 iulie 2019, ora 15:45

Fostul șef al Direcției generale transport și căi de comunicații Adrian Boldurescu, demis acum cinci ani, a fost repus în funcție printr-o decizie a actualului primar interimar Adrian Talmaci. În dispoziția semnată de primarul interimar se spune că Judecătoria Centru a emis un ordin de restabilire în funcție a acestuia.

Totodată, se anulează dispoziția prin care s-au stabilit atribuțiile de șef al Direcției pentru Oleg Caraman.

În luna aprilie, Primăria Chișinău a refuzat să-l repună în funcția de șef al Direcției generale transport și căi de comunicații pe Adrian Boldurescu, demis acum cinic ani, și nici să-i achite salariile pentru acestă perioadă, sumă care se ridica la peste 470 de mii de lei. Juriștii Primăriei capitalei au contestat la Curtea de Apel Chișinău decizia primei instanțe, de la finele lunii martie, care dispune ca Boldurescu să fie restabilit în funcție.

Adrian Boldurescu a fost demis din funcția de șef al Direcției transport în anul 2014, pe vremea când primar al capitalei era Dorin Chirtoacă. Ulterior, Boldurescu a revenit la Primărie, în funcția de șef al Regiei Exdrupo, dar a demisionat în luna ianuarie a acestui an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram