/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ar fi fost omorât și târât la groapa de gunoi. Un bărbat de 50 de ani, găsit fără suflare în Briceni

missing
15 iulie 2019, ora 14:21

Un bărbat de 50 de ani a fost găsit ieri fără suflare într-o gospodărie din satul Țețcani, raionul Briceni. Potrivit polițiștilor, acesta ar fi fost omorât cu un topor și târât până la groapa de gunoi din spatele unei case. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta nu-și recunoaște vina. 

„În urma investigațiilor întreprinse de către polițiști, s-a stabilit că victima se afla la muncă sezoniera în satul Tețcani. Aceasta, împreună cu bănuitul în vârstă de 50 de ani, a consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, între ei s-ar fi iscat un conflict, ceia ce a și dus la săvârșirea acestei infracțiuni”, a declarat ofițerul de presă, Eugenia Molceanov.

Potrivit oamenilor legii, Poliția a fost alertată pe date de 14 iulie curent de către primarul satului Tețcani. El a comunicat că în gospodăria unui bărbat din satul respectiv a fost depistat un cadavru de gen masculin cu semne de moarte violentă.

Intrând în gospodăria unde locuiește bărbatul, în camera unde ultimul dormea, pe pat și pe podea au fost depistate urme de culoare bruno roşietică, asemănătoare cu sânge. Aceleași urme au dat de înțeles polițiștilor că victima a fost târâtă în spatele casei și anume la groapa cu deșeuri.

În urma examinării cadavrului, pe corpul acestuia au fost identificate semne vizibile de moarte violentă. În acest sens urmează a fi stabilite toate leziunile corporale posibile de către medicul legist.

Obiectul cu care a fost săvârșită infracțiunea a fost depistat în gospodăria bănuitului. Acest s-a demonstrat a fi un topor cu lungime de 55 cm, care a fost ascuns întru-n șopron, pe care la fel au fost depistate urme de substanță bruno roşietică asemănătoare cu sânge.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în baza articolul 145 al Codului Penal al Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram