/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și prognoză alarmantă! SUA acuză Rusia de atacuri chimice

Avocatul Igor Popa respinge acuzațiile aduse de Filat

missing
15 iulie 2019, ora 09:20

Avocatul Igor Popa a reacționat după ce a fost învinuit de Vlad Filat că ar fi blocat mesajele sale trimise din penitenciar. Acesta a catalogat declarațiile fostului prim-ministru drept „neadevăruri”.

Igor Popa afirmă că Filat nu a transmis prin intermediul avocaților niciun mesaj care „să arunce în aer clasa politică” și putea să se adreseze avocatului poporului, dacă și-ar fi dorit acest lucru.

„Vlad Filat de nenumărate ori a interzis avocatului Igor Popa să facă declarații în presă sau să meargă la emisiuni televizate. Deținem probe în acest sens. Regretăm faptul că Vlad Filat a dat crezare bârfelor răspândite în mod intenționat de anumite persoane din diferite anturajuri care au avut interese meschine”.

„Precizăm că avocatul Igor Popa a fost denigrat și a fost răspândită informație falsă, deoarece s-a dorit înlăturarea acestuia din dosar, pentru că la un moment dat devenise incomod pentru anumite persoane, inclusiv din anturajul lui Vlad Filat”, se spune într-un comunicat de presă emis de Casa de avocatură „Popa și Asociații”.

Avocații mai spun că sunt atacați de fostul premier pentru că acesta nu-și dorește să achite facturile pentru serviciile prestate timp de mai mult de un an.

Vedeți mai jos ce acuzații i-a adus Filat fostul său avocat Igor Popa.

Ce spune Vlad Filat despre dezvăluirile care trebuiau „să arunce totul în aer” și despre fostul lui avocat Igor Popa

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram