Președintele formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, spune că încă nu știe cu siguranță unde va candida la următoarele alegeri locale care vor avea loc pe 20 octombrie, dar știe cu siguranță că își va înainta candidatura. Întrebat dacă va pretinde la fotoliul de primar al municipiului Chișinău, Renato Usatîi a spus că trebuie să încheie ce a început în orașul Bălți. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Politica Nataliei Morari”, la TV8.

„În primul rând, trebuie să închei ceea ce am început la Bălți. În al doilea rând, unde voi candida trebuie să discut cu colegii. Eu foarte puțin timp stau pe acasă, mi-a fost foarte dor de oameni. (…) Undeva voi candida, dar astăzi nu am o decizie și nu sunt gata să spun”, a declarat Renato Usatîi.

Renato Usatîi a ocupat funcția de primar al orașului Bălți până în anul 2018, când a renunțat la mandat pentru a fi organizate alegeri anticipate la Bălți.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!