Șoferul de la mașina poliției care a fost implicat într-un accident rutier în seara de 14 iulie, în urma căreia un motociclist și-a pierdut viața, și-ar fi recunoscut vina. Despre asta a spus unul dintre bikeri care au venit azi în fața Inspectoratului General de al Poliției pentru a protesta. 

La o conferință de presă unde sunt prezenți mai mulți motocicliști și şeful interimar al Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Balan s-a mai spus că azi șoferul mașinii poliției declară o altă versiune a celor întâmplate.

„Atunci seara, șoferul de la mașina poliției și-a recunoscut vina, iar azi acesta spune alt ceva. Oamenii legii au mai mișcat mașina poliției, înainte ca să vina un alt echipaj de polițiști”, a spus unul dintre motocicliști.

O mașină a poliției și două motociclete s-au ciocnit violent în noaptea de 14 iulie. În urma impactului, un motociclist și-a pierdut viața, iar altul a fost transportat de urgență la spital. Bărbatul care a avut de suferit, s-a ales cu un picior fracturat.

Vezi și:

/VIDEO LIVE/ UPDATE: Mai mulți motocicliști protestează în fața Inspectoratului General al Poliției

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!