/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Pretorul sectorului Râșcani a fost demis

missing
16 iulie 2019, ora 17:55

Pretorul sectorului Râșcani, Nicolae Balaur, a fost demis. O dispoziție în acest sens a semnat astăzi primarul interimar al municipiului Chișinău, Adrian Talmaci.

Balaur a anunțat despre demisie pe facebook și a anexat și ordinul primarului interimar. „Pe această cale, țin să aduc mulțumiri echipei și tuturor celor ce au pus umărul la implementarea proiectelor inițiate în sectorul Râșcani, care sunt cunoscute și despre care am informat zilnic pe pagina de socializare” a scris Balaur.

Potrivit documentului, Nicolae Balaur urmează să primească și o indemnizație unică la concediere în valoare de 15% din salariul de funcție. Potrivit declarației de avere depuse la Autoritatea Națională de Integritate pentru 2018, Balaur a avut un salariu de aproximativ 14 500 lei. Deci, ar urma să ridice o indemnizație de aproximativ două mii de lei.

Nicolae Balaur a deținut funcția de pretor al sectorului Râșcani începând cu luna ianuarie 2017.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram