/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Gheorghe Petic ar avea mai multe dosare. Ce alte declarații a mai oferit fostul polițist de frontieră

missing
17 iulie 2019, ora 22:38

Fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic ar avea mai multe dosare penale intentate pe numele său. Acesta a mai spus că documentele le va face publice în timpul apropiat și urmează să mai facă alte dezvăluiri, mai picante, decât cele cu contrabanda de țigări. Declarațiile au fost făcute de Petic într-un video exclusiv pentru TV8, care a fost difuzat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”.

Dosarul meu a fost fabricat, a fost o batjocoră, am fost torturat și ținut în condiții inumane la penitenciarul nr. 13. Dosarele care sunt intentate, cele șapte. Șapte dosare timp de o lună de zile, să fie cunoscute ca politice. Nu am violat pe nimeni și nu am făcut alte acte de huliganism care mi se invoca mie astăzi. Să insistați foarte mult ca dosarele mele să fie făcute publice. Trei dosare sunt pline. Eu personal o să fac publice anumite date”, a declarat Petic.

Acesta a mai spus că urează să mai facă alte dezvăluiri importante ce ar deconspira ilegalitățile unora.

„ Aici este frica procurorilor și a judecătorilor pentru că ieșirea mea ar putea să scoată la iveală și alte lucruri. Ceea ce am spus cu contrabanda de țigări a fost doar un piculeț. De asta ei se tem”, a mai spus fostul polițist de frontieră.

Cererea privind revocarea măsurii de arest care a fost depusă azi de avocații lui Petic și respinsă instanța de judecată, urmează să fie examinată mâine la Curtea de Apel, de alți magistrați.

Anterior, Gheorghe Petic a deconspirat o schemă de contrabandă cu țigări de peste Prut, în care ar fi fost implicați și demnitari de stat.

Fostul polițist de frontieră este deținut în penitenciarul 13, după ce a fost condamnat la 3,5 ani de închisoare pentru viol. În al doilea dosar, el este cercetat pentru huliganism agravat, care s-ar fi întâmplat în anul 2004. Fostul polițist de frontieră se declară nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram