/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ UPDATE: Cererea de revocare a măsurii de arest a lui Petic va fi examinată mâine de alți magistrați

missing
17 iulie 2019, ora 17:41

UPDATE: 17:41 Cererea privind revocarea măsurii de arest, care a fost depusă azi de avocații lui Petic, urmeazăs fie examinată mâine de alți magistrați. Despre asta a anunțat fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic în fața manifestanților. 

Am venit până aici, mai departe nu mai pot face nimic, dacă mai fac un pas încalc legea. Nu am avut intenția să evadez. Împreună cu avocata am decis că mâine, 18 iulie,l ora 11:00, la Curtea de Apel va fi examinată cererea. Va fi un alt complet de judecată, și se va mai judeca ceea ce s-a judecat azi. Nu m-am plâns nimănui. Azi eu am nouă luni de când nu comunic cu nimeni, psihic eu nu mai pot. Sper mâine să mă luați acasă”, a spus Petic.

UPDATE: 17:19 Câțiva deputați ACUM împreună cu Gheorghe Petic și avocata Angela Istrate au intrat în incinta Curții de Apel.

UPDATE: 17: 06 În fața manifestaților a venit șef adjunct interimar al Inspectoratului General al Poliției, Eugeniu Piterschi. Avocații lui Petic au înaintat o cerere prin care cer ca mâine la ora 11:00 să fie examinată din nou cererea respinsă azi de magistrați.

Gheorgh Petic: „Eu nu mai pot să rezist psihic. Eu număr orele. Nu mai vreau la pușcărie. Eu nu mai pot acolo.”

UPDATE: 16:41 Fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic ar fi fugit din sala de judecată. Din surse ale TV8, acesta s-ar mai fi bătut cu câțiva polițiști. 

În aceste momente, mai mulți susținători ai lui Petic protestează în fața Curții de Apel. Aceștia scandează „Recuzare”, „Libertate”, „Jos mafia”.

Azi a avut loc ședința de judecată în primul dosar al fostului polițist de frontieră, Gheorghe Petic. Apărarea lui Petic a cerut revocarea măsurii de arest. Cererea depusă de avocați a fost respinsă.

Fostul polițist de frontieră este deținut în penitenciarul 13, după ce a fost condamnat la 3,5 ani de închisoare pentru viol. În al doilea dosar, el este cercetat pentru huliganism agravat, care s-ar fi întâmplat în anul 2004. Fostul polițist de frontieră se declară nevinovat. El a devenit cunoscut opiniei publice după ce ar fi deconspirat o schemă de contrabandă cu țigări de peste Prut, în care ar fi fost implicați și demnitari de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram