/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Când va fi ales un nou președinte la CEC

missing
18 iulie 2019, ora 12:17

Comisia Electorală Centrală a stabilit o ședință extraordinară pentru 19 iulie, în cadrul căreia urmează să fie ales președintele structurii și adjuncții săi. Membrii CEC se vor întruni la ora 11:00.

Pe ordinea de zi mai figurează un subiect ce ține de organizarea alegerilor locale din 20 octombrie și anume stabilirea numărului de mandate de consilier local.

De asemenea, membrii CEC urmează să voteze pentru atribuirea unor mandate de consilier în Consiliul Raional Hâncești, în Consiliul Comunal Pănășești din raionul Strășeni și în Consiliul sătesc Avdarma din Găgăuzia.

Amintim că președinta Comisiei Electorale Centrale, Alina Russu a demisionat  la începutul lunii curente. La funcții au mai renunțat  vicepreședinta CEC, Rodica Ciubotaru  și membrul CEC, Iurie Ciocan.

Parlamentul a numit deja trei membri noi la Comisia Electorală Centrală.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram