/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Susținătorii lui Petic au semnat cerere de garanție personală

missing
18 iulie 2019, ora 15:03

După ce magistrații au refuzat cererea de eliberare al lui Gheorghe Petic sub garanția a doi deputați, susținătorii fostului polițist de frontieră au semnat cerere de garanție personală. Printre susținători este și o femeie, reprezentanta diasporei din Berlin. 

Lui Gheorghe Petic i s-a încriminat un dosar penal și el este nevinovat. Diaspora din Berlin îl susține pe Petic”, s spus reprezentanta diasporei din Berlin.

Eu sunt încrezută în nevinovăția lui Petic, îl cunosc de foarte mulți ani. Gheorghe nu este un violator. A fost un dosar fabricat și nu merită acest om să stea la pușcărie”, a spus una dintre susținătoare.

„Eu personal consider că domnul Petic nu este vinovat, iar procedurile judiciare trebuie să continuie. Nu văd nici un temei ca persoana care este nevinovată să stea după gratii”, a spus un alt susținător.

Azi a avut loc o nou ședința de judecată pe numele lui Petic, unde s-a examinat cererea privind revocarea măsurii de arest care a fost depusă ieri de avocații lui Petic. Aceasta a fost respinsă de magistrați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram