După ce magistrații au refuzat cererea de eliberare al lui Gheorghe Petic sub garanția a doi deputați, susținătorii fostului polițist de frontieră au semnat cerere de garanție personală. Printre susținători este și o femeie, reprezentanta diasporei din Berlin. 

Lui Gheorghe Petic i s-a încriminat un dosar penal și el este nevinovat. Diaspora din Berlin îl susține pe Petic”, s spus reprezentanta diasporei din Berlin.

Eu sunt încrezută în nevinovăția lui Petic, îl cunosc de foarte mulți ani. Gheorghe nu este un violator. A fost un dosar fabricat și nu merită acest om să stea la pușcărie”, a spus una dintre susținătoare.

„Eu personal consider că domnul Petic nu este vinovat, iar procedurile judiciare trebuie să continuie. Nu văd nici un temei ca persoana care este nevinovată să stea după gratii”, a spus un alt susținător.

Azi a avut loc o nou ședința de judecată pe numele lui Petic, unde s-a examinat cererea privind revocarea măsurii de arest care a fost depusă ieri de avocații lui Petic. Aceasta a fost respinsă de magistrați.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!