/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

ULTIMA ORĂ // Un deputat PD a renunțat la mandat

missing
19 iulie 2019, ora 16:59

Deputata Partidului Democrat, Otilia Drăguțanu, renunță la mandat. Aceasta a scris pe facebook că nu s-a regăsit în politică. Aceasta a lipsit de la ședința de astăzi a Parlamentului.

„După o lungă perioadă de reflecție, am înțeles că eu nu sunt pentru politică și ea nu este pentru mine. Întotdeauna am știut să-mi găsesc locul și să muncesc acolo unde abilitățile mele au adus utilitate maximă. Sunt de părere că un partid în opoziție are nevoie de cineva cu un alt profil și temperament și cu mai multă experiență în politică”, și-a motivat decizia Otilia Drăguțanu.

„Le sunt foarte recunoscătoare persoanelor care au avut încredere în mine, iar colegilor din Parlament le doresc succes în munca deloc ușoară”, a adăugat deputata.

Otilia Drăguțanu este soția fostului guvernator al Băncii Naționale, Dorin Drățanu. Aceasta este femeie de afaceri, având câteva companii.  Firma „Anodilla” este deţinătoarea branduului „Berlizzo Group”, care implică „Berlizzo Translations” (birou de traduceri), Berlizzo Events (organizarea evenimentelor) şi „Communications Boutique” (consultanţă şi servicii de relaţii publice). Otilia Drăguţanu mai gestionează companiile „Caro Travel” (agenţie de turism), „Otidia” care activează în domeniul comerţului şi „Mandot”- o patiserie.

Acum câteva zile, Renato Usatîi a anunțat că mai mulți deputați democrați, dar și independenți vor renunța la mandate în următoarele zile. Primul care și-a anunțat plecarea din Parlament a fost independentul Viorel Melnic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram