/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Cinci miniștri pleacă mâine la București. Scopul vizitei

missing
22 iulie 2019, ora 12:53

Cinci miniștri vor pleca mâine la București, România. Aceștia vor participa la reuniunea  Grupului de lucru interministerial dintre Republica Moldova și România, unde vor discuta despre promovarea proiectelor interstatale. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

„Mâine la București voi participa la reuniunea Grupului de lucru interministerial dintre Republica Moldova și România, unde vom discuta modalitățile concrete de intensificare și aprofundare a dialogului moldo-român în vederea promovării proiectelor prioritare de pe agenda relațiilor dintre Republica Moldova și România. Din delegația țării noastre mai fac parte colegii mei: domnul Andrei Năstase, viceprim-ministrul și ministrul afacerilor interne, doamna Georgeta Mincu, ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, doamna Liliana Nicolaescu-Onofrei, ministrul educației, culturii și cercetării și doamna Ala Nemerenco, ministrul sănătății, muncii și protecției sociale, precum și un grup de experți din cadrul ministerelor menționate şi a Cancelariei de stat”, a scris pe rețelele de socializare Nicu Popescu.

Anterior în cadrul unei vizite la București, prim-ministra Maia Sandu și președintele României, Klaus Iohannis, au convenit asupra creării unui grup de experți din ministerele relevante, care împreună cu specialiștii desemnați de Guvernul de la Chișinău, va identifica domeniile ce necesită asistență.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram