/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ Un deputat ACUM cere procuraturii să se autosesizeze, după ce preotul Valuța a torturat un câine

missing
22 iulie 2019, ora 15:35

Deputatul ACUM, Radu Marian cere ca Procuratura Generală să se autosesizeze, după ce preotul Ghenadie Valuța a agățat cu un lanț un câine din spatele mașinii și l-a târât câțiva kilometri.

Și un grup de persoane au lansat și o petiție. Ei cer că Valuța să fie tras la răspundere pentru fapta comisă.

Cerem tragerea la răspundere a acestui sadic în conformitate cu legea (trei ani privațiune de libertate cu executare) și lipsirea pe viață de dreptul de a mai sluji în biserici”, se arată în petiție.

Până la această oră petiția fost semnată de peste 100 de persoane.

Preotul Ghenadie Valuța, s-a făcut cunoscut după controversatul incident în care acesta a stropit-o cu agheasmă pe activista civică, Angela Frolov. De asemenea, preotul a mai postat pe pagina sa de Facebook, un selfie cu o femeie care a decedat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram