/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ UPDATE: O tânără, lovită de o mașină de taxi chiar pe trecerea de pietoni. Ce spun martorii

missing
22 iulie 2019, ora 14:17

UPDATE: 14:17 Martorii care au fost la fața locului în moment ce o tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni spun că șoferul de 23 de ani al mașinii de taxi nu avea viteză excesivă. 

Eram alături de trecerea de pietoni. Erau multe mașini. Din partea mea s-au oprit mașinile, iar din cealaltă parte băiatul probabil nu a văzut-o și a lovit-o. Ea a căzut, iar eu brusc am ieșit din mașină și m-am apropiat de ea. Mi-a spus că o doare foarte tare mâna și am așezat-o la mine în mașină. Șoferul nu avea viteză mare”, a spus o șoferiță, care a fost la fața locului.

În acel moment mă aflam în spatele taximetristului și am observat că el a frânat brusc. Nu am înțeles care a fost motivul. După care am văzut că se adună foarte multă lume și am văzut că o tânără a fost lovită. Am fugit repede la magazin și am cumpărat o apă. Ulterior, am întrebat-o unde are dureri și mi-a spus că la umăr. M-am dus repede la farmacie și până a venit ambulanța i-am acordat primul ajutor”, a declarat Vladimir, martor.

Ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, a precizat că tânăra s-a ales cu o fractură la braț. Pe acest caz, oamenii legii au inițiat o anchetă. În cazul în care leziunile victimei vor fi grave sau medii, polițiștii vor porni o cauză penală.

UPDATE: 13:52 O tânără de 24 de ani a fost lovită în plin de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Automobilul aparține unei firme de taxi. Totul a avut loc azi, în jurul orei 12:55, lângă Primăria Chișinău. 

Din imaginile foto se vede că parbrizul mașinii a fost avariat.

La fața locului a venit și o echipă de polițiști pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Victima a fost transportată de urgență la spital. La fața locului, aceasta își pierdea cunoștința.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram