/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ministra Justiției și-a cumpărat mașină de un milion de lei

missing
22 iulie 2019, ora 16:33

Autoritatea Națională de Integritate a publicat declarația de avere și de interese a ministrei Justiției, Olesea Stamate. Potrivit documentului, aceasta este proprietara unei case spațioase și a unei mașini de lux pe care și-a cumpărat-o chiar în 2019. 

În 2018, Olesea Stamate a avut avenituri de 199 mii de lei de la Asociatia pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă, unde a lucrat în calitate de director. Soțul său a fost plătit cu un milion și jumătate de lei de compania „Ericsson Telecommunications”.

Familia Stamate are în proprietate două terenuri agricole, un apartament de 70 de metri pătrați, procurat în 2016 cu 437 mii de lei și o casă de 329 metri pătrați cu o valoare cadastrală de 1,7 milioane de lei.

În acest an, Olesea Stamate și-a cumpărat o mașină de lux de model „Porsche Macan”, pentru care a plătit peste un milion de lei.

Familia Stamate are și economii. Într-un depozit bancar, aceasta păstrează 70 de mii de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram