„Din această schemă ea are cea mai puțină vină”. Declarația aparține lui Gheorghe Petic, cel căruia i-a fost intentat un dosar penal pentru viol. El susține că vinoveți pentru că a stat nouă luni în închisoare se fac alte persoane, decât presupusa victimă. Potrivit lui Petic, partea vătămată ar mai fi primit bani pentru mărturiile pe care le-a făcut.

Eu am o listă a oamenilor mizerabili. Din această listă nu face parte presupusă parte vătămată. Niciodată eu nu vreau să merg contra oamenilor slabi. Aceasta este o persoană, din punctul meu de vedere, o persoană care a fost foarte bine finanțată. I s-a oferit o sumă de bani peste noapte. Din această schemă ea are cea mai puțină vină. Să răspundă cei care au participat la fabricare, Jizdan și Gherasimov”, a spus Gheoprghe Petic.

Amintim că vineri, 19 iulie, la ședința de judecată în dosarul Petic, pentru prima oară, victima a fost prezentă, fiind audiată de avocați. Totodată, judecătorii Curții de Apel au anulat sentința instanței de fond, prin care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru viol, și au trimis cauza la rejudecare în aceeași instanță, dar în alt complet de judecată.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!