/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Petic despre presupusa victimă din dosarul de viol: „Din această schemă ea are cea mai puțină vină”

missing
22 iulie 2019, ora 23:29

„Din această schemă ea are cea mai puțină vină”. Declarația aparține lui Gheorghe Petic, cel căruia i-a fost intentat un dosar penal pentru viol. El susține că vinoveți pentru că a stat nouă luni în închisoare se fac alte persoane, decât presupusa victimă. Potrivit lui Petic, partea vătămată ar mai fi primit bani pentru mărturiile pe care le-a făcut.

Eu am o listă a oamenilor mizerabili. Din această listă nu face parte presupusă parte vătămată. Niciodată eu nu vreau să merg contra oamenilor slabi. Aceasta este o persoană, din punctul meu de vedere, o persoană care a fost foarte bine finanțată. I s-a oferit o sumă de bani peste noapte. Din această schemă ea are cea mai puțină vină. Să răspundă cei care au participat la fabricare, Jizdan și Gherasimov”, a spus Gheoprghe Petic.

Amintim că vineri, 19 iulie, la ședința de judecată în dosarul Petic, pentru prima oară, victima a fost prezentă, fiind audiată de avocați. Totodată, judecătorii Curții de Apel au anulat sentința instanței de fond, prin care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru viol, și au trimis cauza la rejudecare în aceeași instanță, dar în alt complet de judecată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram