/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Procuratura Anticorupție a solicitat efectuarea unor acțiuni de urmărire penală pe teritoriul Elveției

missing
22 iulie 2019, ora 15:35

Ca urmare a scrisorilor transmise de către autoritățile din Elveția la adresa Procuraturii Generale (PG) și ulterior la Procuratura Anticorupție (PA), oamenii legii au solicitat efectuarea unor acțiuni de urmările penală pe teritoriul Elveției. Despre aceasta a declarat pentru TV8 ex-procurora Adriana Bețișor. 

Adriana Bețișor a spus că autoritățile din Elveția i-au informat pe reprezentanții PA că cunosc anumite circumstanțe despre unele persoane care ar fi fost implicate în spălare de bani. Întrebată care persoane au fost vizate în scrisoarea parvenită la adresa instituției, Adriana Bețișor a spus că nu poate să ofere detalii pentru că sunt acțiuni de urmărire penală.

Fosta procuroră a mai declarat că instituția a intrat în posesia scrisorii pe 26 iunie curent, iar termenul limită în care poate fi transmis un răspuns în acest sens este 10 septembrie curent.

Într-un comunicat de presă reprezentanții PG informează că instituția a expediat neîntârziat scrisoarea PA, fiind dispusă începerea acțiunilor pe marginea acestui demers.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram