/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Mitropolia a decis să-l „judece” pe diaconul Ghenadie Valuța

missing
23 iulie 2019, ora 18:27

În următoarele zile diaconul Ghenadie Valuța urmează să fie cercetat de Judecata bisericească, după ce acesta a fost surprins cum târâie pe asfalt un câine, care era legat din spatele mașinii cu un lanț. Despre asta a anunțat ceva timp în urmă Mitropolia Moldovei.

Reprezentanții Mitropoliei mai precizează că au vorbit cu diaconul Valuța. Aceștia au vrut să afle motivul pentru care diaconul a recurs la acest gest.

Contactat pentru a oferi explicații în acest sens, diaconul Valuța a declarat că și-a propus să scoată animalul din oraș și să-l ducă lângă un combinat de carne aflat în apropiere, afirmând că acolo e un câmp și sunt mai mulți câini, iar angajații combinatului îi hrănesc. Diaconul a afirmat că acest animal prezenta pericol și chiar a mușcat un copil de picior”, se arată în comunicatul Mitropoliei.

Ieri, pe o rețea socială au fost publicate fotografii în care slujitorul bisericii din Anenii Noi, Ghenadie Valuța a legat cu un lanț un câine de mașină și l-a târât pe asfalt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram