/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Reacția Procuraturii Generale la acuzațiile lui Andrei Năstase în adresa lui Igor Popa

missing
23 iulie 2019, ora 11:29

După ce ministrul de Interne Andrei Năstase a adus acuzații în adresa lui Igor Popa, într-o intervenție live pe Facebook, menționând că procurorul general interimar „încearcă să obstrucționeze orice tentativă de a investiga o crimă odioasă săvârșită împotriva poporului R. Moldova”, Procuratura Generală a venit cu o reacție. 

Considerăm aceste declaraţii drept încercare de a exercita o presiune ilegală asupra procurorilor, fapt inadmisibil și inacceptabil. Asigurăm că pe caz va fi adoptată o decizie legala și întemeiată, care va fi comunicată autorului denunţului în modul şi termenul stabilit de lege”, au menționat reprezentanții Procuraturii Generale pentru TV8.

Un grup de procurori a prezentat ieri un raport cu privire la începerea unei cauze penale pentru uzurparea puterii în stat și l-a înaintat procurorului general interimar Igor Popa. „În loc să ia o decizie, acest individ încearcă să obstrucționeze orice tentativă de a investiga o crimă odioasă săvârșită împotriva poporului R. Moldova… Procurorul general interimar, torționarul din 7 aprilie 2009, Igor Popa, pune la cale o crimă odioasă”. Declarațiile au fost făcute de ministrul de Interne Andrei Năstase într-o intervenție live pe facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram