/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Replica lui Jizdan la acuzațiile lui Petic: „În perioada activității la Frontiera de Nord, personal a dirijat contrabanda”

missing
23 iulie 2019, ora 12:25

După ce în presă, în ultima perioadă au apărut mai multe informații precum că fostul ministru de interne Alexandru Jizdan ar fi fost implicate în mai multe scheme de contrabandă, deputatul democrat a venit cu o reacție la acest subiect. În replică, politicianul l-a acuzat pe Petic că „în perioada activității acestuia la Frontiera de Nord personal ar fi dirijat contrabanda”.

Din păcate, e cu mult mai ușor să tot repeți ca un “papagal” istorii inventate despre cum Jizdan a fost implicat în tot felul de “scheme”, decât să recunoști că tu ai încălcat legea nu o singură dată, dar minciuna te transformă în “erou” la Tv.

Aș putea face la fel ca Gheorghe Petic, să vorbesc despre faptul că în perioada activității lui la Frontiera de nord, personal a dirijat contrabanda, aș putea vorbi despre abuzurile lui față de femei, sau alte cazuri grave despre care se cunoaște, dar nu am să fac acest lucru. Sunt organele statului care trebuie să investigheze aceste infracțiuni, ele nu pot fi probate în cadrul emisiunilor televizate, stimați cetățeni.

Intențiile unor actuali funcționari, a unor activiști sau “binevoitori” îmi este cunoscută, știu ce vor să obțină și de ce sunt în stare. Aduceți probe oamenilor, nu vorbe goale, Gheorghe Petic”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic a povestit în cadrul emisiunii de aseară „Politica Nataliei Morari” de la TV8 cum se făcea contrabandă cu țigări la granițele R. Moldova. Acesta spune că ministrul de interne de atunci, Alexandru Jizdan știa despre aceste ilegalități, însă nu a acționat conform legii. Petic mai precizează că implicate în aceste scheme ar fi fost „persoane influente din Partidul Democrat”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram